Halloweensminkning

2013-10-28 @ 17:06:34
Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()
Ska göra det lite större och mer noggrant på lördag! Vet iallafall hur det funkar nu och ungefär hur jag ska göra, vad som är svårt och vad jag kan förbättra osv så det känns ju bra! Vet inte riktigt vad jag ska ha till bara, kanske bara kör på såret och blodar ner mig yttligare eller så köper jag någon slags dräkt att ha till! Får väll se vad jag slutar som!

Throat wound

2013-10-28 @ 14:46:05
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()
Resultatet efter sminkningen! Blev ganska nöjd faktiskt med tanke på att jag aldrig gjort något liknande innan! Bilden är inte av bästa kvalitén utan från min instagram. Ska försöka ladda upp bättre bilder senare!
 

28-10-13

2013-10-28 @ 11:37:12
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
Godmorgon! Vaknade för en stund sedan och har precis käkat fukost som ni ser på bilden. Hade tänkt flytta ner lite saker till rummet idag samt testa min halloweensminkning, fick en fråga om hur jag hade tänkt se ut. Så de får ni se senare! 
 

Heart upon my sleave

2013-10-26 @ 15:35:12
Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Godmorgon

2013-10-26 @ 14:11:40
Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()
Godmorgon (om man nu kan säga det)! Jag vaknade iallafall för bara ett par timmar sedan men har redan hunnit åka runt i halva stan på jakt efter ett bord till rummet! Hittade dock inget den här gången heller så det får väll bli en till trip till IKEA någon dag haha! Har inga planer för idag, mår inte helt hundra känner jag. Känner mig rätt febrig och har sjukaste huvudvärken så kanske stannar hemma hela dagen! Hoppas ni får en bra dag! 
 

En veckas ledighet

2013-10-25 @ 15:11:00
Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()
Holaaa, fredagen avklarad och nu väntar en veckas lov! Riktigt härligt och välbehövligt trots att jag inte blivit skoltrött än..! Har iallafall inga planer så kommer väll sluta med att jag sover bort dagarna, det brukar bli så. Men jag ska försöka få lite gjort i rummet, kanske köpa något nytt till mig själv och sedan väntar en halloweenfest i slutet på lovet! Låter inte alls fel i mina öron! Har ni några planer?

Me löööööv

2013-10-24 @ 17:27:11
Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()
 
interior
 
 
Ljusstakarna, kuddarna och pälsfilten är ju rena drömmen! Ska se om jag kan hitta något liknande att smycka rummet med! 

We all got the spark tonight

2013-10-24 @ 15:22:25
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()
Tjenaa, superkul att allt fler börjar kika in! Får köra en frågestund snart kanske(?)! Kom precis hem från skolan, en redovisning och ett prov avklarat och jag är så satans glad! Köpte mig även en tv-bänk till rummet igår, så nu finns det lite mer grejer här! Fick nämligen lite kommentarer i det förra inlägget om att det inte syntes så mycket av rummet och det är just för att det i princip är tomt om man bortser från sängen haha! Fick även en fråga om jag kunde lägga ut bilder på rummet när det är klart och det kommer jag definitivt att göra, håll utkik bara! Hoppas ni har haft en bra dag!

första natten

2013-10-23 @ 15:26:23
Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()

Hej på er! Spenderade första natten i mitt nya rum inatt och det är inte klokt hur mycket jag älskar det! Finns inte så mycket möbler än dock men det gör mig ingenting! Ska förmodligen åka ut till överby med mina padres så fort dom kommer hem och kolla på en tv-bänk, sedan hem direkt och plugga plugga plugga, har ett spanska och engelska prov samt en redovisning kvar att göra denna veckan innan jag kan pusta ut. Om det finns ork och lust efter det så sticker jag till gymmet, mage/arm på schemat idag! Hoppas ni har haft en toppen dag!

Handen i fickan fast jag bryr mig

2013-10-22 @ 16:29:01
Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()
Hej där! Har haft en riktigt jobbig dag idag i skolan och bara vetskapen om att imorgon kommer vara likadan får mig att vilja lägga mig under täcket och aldrig komma fram. Hade iallafall tänkt plugga lite till engelskaprovet som jag har på fredag nu och sen sticker jag förmodligen till gymmet och kör rumpa/rygg! Är riktigt pepp på de då jag börjar märka och se resultat! Jätteroligt verkligen, blir som en extra motivation haha!
 
 
Om ni inte redan har hört maggios nya album så gör det hääär, galet bra!

En bättre dag

2013-10-21 @ 15:49:38
Permalink Allmänt Kommentarer (18) Trackbacks ()
 
 
Hallå där! Kom hem från skolan för ett tag sen, har haft en riktigt bra dag faktiskt! Löööv måndagar, har tre lektioner och slutar relativt tidigt! Tog mig tid idag och gjorde ett riktigt mellanmål, pannkakor med kvarg och lite frysta bär som pricken öven i:t! Känner mig så himla glad idag, har lov nästa vecka, en efterlängtad halloweenfest på ingång, har nästan ingenting i plugg/prov väg och min säng kommer imorgon! En bättre dag helt enkelt! 

kvällens planer

2013-10-19 @ 19:54:26
Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()
Har spenderat hela dagen på IKEA och kollat ut lite möbler som ska inhandlas till rummet! Köpte även lite småsaker och grejer till sängen som kommer på tisdag, ska bli så roligt verkligen! Känns som att hela dagen bara flugit bort och jag funderar på att stanna hemma ikäll och bara coza med någon film eller något, är så grymt sugen på att kolla på det nya vampire diaries avsnittet! Men vi får väll se hur det blir, brukar ju alltid ångra mig i sista stund haha!
 
 

helg

2013-10-18 @ 15:40:16
Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()
Hallihallå, kom hem för ett tag sedan och orkar knappt hålla uppe ögonen. Är så trött och sliten efter den här veckan så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Hade tänkt ta mig en liten powernap nu och sedan lutar det kanske mot lite girlsnight ikväll om inget annat dyker upp! Superkul att se att statistiken går i taket när jag faktiskt tar mig tid och uppdaterar haha, blir som en liten motivation! 

Kvällens pw

2013-10-17 @ 21:48:48
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Lööööööv

2013-10-17 @ 17:44:23
Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()
Nya rummet är sågott som klart! Färdigmålat från golv till tak och det ser så himla bra och fräscht ut. Önskar att jag hade tagit före och efterbilder, det är så lätt att vara efterklok hehe! Det enda som fattas nu är möbler och inredning vilket ska bli så himla roligt! Älskar sånt verkligen. En trip till IKEA är planerad på Lördag och jag kommer förmodligen kunna flytta in därefter! Efter det blir det ändring med bloggen kan jag lova!

RSS 2.0