Svar på vart jackan är ifrån

2014-06-30 @ 15:27:00
Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()
Fick en fråga vart min vita jackan är ifrån i DET HÄR inlägget och den är från Gina! Är dock osäker på om den finns kvar, men det är värt att kolla!

30 | 06 | 14

2014-06-30 @ 13:58:12
Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Vädret suger idag vilket gör mig ännu mer taggad på att åka iväg till värmen! Ska tydligen bli löjligt bra väder också, 31 grader varje dag, hur underbart?! Har gjort några tidsinställda åt er så tro inte att ni blir av med mig bara för att jag försvinner en vecka! Ska försöka blogga när jag väl är där också! Vi hörs senare, har lite att fixa!

To die for

2014-06-30 @ 09:40:46
Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Linne: 
http://www.sheinside.com/Pink-Contrast-Spaghetti-Strap-Chiffon-Vest-p-165518-cat-1779.html

Kimono: http://www.sheinside.com/Design-And-Colour-Cardign-Dress-p-86418-cat-1727.html

Blazer: http://www.sheinside.com/Yellow-Collarless-Long-Sleeve-Zipper-Suit-p-97563-cat-1739.html


Har sett både kimonon och den gula blazern på ett flertal bloggar och har letat ihjäl mig efter båda! Nu hittade jag de äntligen, såå snygga! Skulle gärna få hänga i min garderob om jag fick välja, så billiga också! Gillar framförallt blazern, skulle va så snygg när man är brun och fin! 

Packat och klart

2014-06-29 @ 21:00:40
Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Hej finisar, glad tjej här som precis packat klart! Bara smink och dylikt kvar som jag tar på tisdag. Man skulle kunna säga att de är imorgon vi åker eftersom att vi åker såpass sent.. eller tidigt? Vet inte om de är sent eller tidigt att gå upp klockan 4 på natten haha! Hoppas ni haft en grym dag!

Outfit

2014-06-29 @ 17:27:12
Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()
 

Dålig update och packning

2014-06-29 @ 16:57:46
Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()
 
Hej på er! Ledsen för den kassa bloggningen idag, har haft ganska fullt upp! Börjat packa lite saker som ni ser på bilderna och köpt mig ett par jeansshorts som jag så länge behövt! Inget märkvärdigt egentligen, men de duger! Ska visa er dom i dom nått inlägg nu medans jag är borta. Svaren på frågestunden får ni på tisdag och onsdag, jag gör två delar så håll koll på bloggen då! Alltså har ni bara idag och imorgon på er att ställa frågor så passa på nu! Ni hittar inlägget HÄR.

hemma

2014-06-28 @ 15:20:00
Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()
Tjena, kom hem från kusten för nån timme sen och har bara leget och degat och halvsovit till pretty little liars fram tills nu. Har fixat med att växla pengar till resan så nu är de en sak jag kan bocka av från listan iallafall! Är super seg så tror inte att jag drar ut idag. Sätter på nån bra film och öppnar en påse chips istället, perfekt! Hoppas allt är bra med er och att ni har ett grymt lov! Glöm inte frågestunden HÄR

Westcoast

2014-06-27 @ 12:45:20
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej på er! Stack med pojkvännen ut till kusten så sitter där i hans stuga nu, riktigt mysigt! Vädret är väl inte det bästa men de är så sjukt fint här så de gör inget! Åker hem imorgon och då blir det direkt att börja packa och inhandla allt de som behöver köpas innan planet lyfter till alanya på tisdag!

Saker ni inte visste om mig

2014-06-26 @ 14:25:00
Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()
♡  Jag hatar att äta chips eller saker som smular av sig. Älskar chips i sig, men hatar allt klet på fingrarna. Så alltid när jag äter chips eller liknade så använder jag bara tummen och pekfingret för att bli så lite kletig som möjligt haha!
 
♡  Jag är fruktansvärt lat, kan lätt spendera en hel dag i sängen eller soffan utan att gå utanför huset. Detta helt utan att få ångest eller att må dåligt över att jag inte gjort någonting.
 
♡  Tror att jag börjat bli shoppingberoende haha, om jag ser något snyggt på nätet så kan jag inte hindra mig själv från att klicka hem de! Har ett flertal toppar i garderoben som jag aldrig ens använt.
 
♡  Är mer eller mindre beroende utav instagram, går in och kollar efter nya bilder var femte minut ungefär haha.
 
♡  Hatar när folk kletar av chipssmulor i sängen eller på täcket. Måste va de värsta jag vet haha, kan inte sova i en nersmulad säng. Blev mycket om chips i detta inlägget!
 
♡ Tränade väldigt mycket för ett tag sedan. 5 gånger i veckan ungefär, 2 gånger på en dag ibland. Var väldigt noga med allting och sökte på nya övningar varje dag och fick ganska bra resultat faktiskt! Men sedan hände något och jag la ner alltihop. Nu har jag ett gymkort som inte använts på 5 månader haha. Måste verkligen komma igång igen!

12:40

2014-06-26 @ 12:41:00
Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()
Redan Torsdag och nu bara 5 dagar kvar till värmen för min del! Ska bli såå gött! Hade tänkt kolla igenom vad som behöver köpas idag, vet med mig att de är ett par grejer så de kanske blir en lite snabb shoppingtur senare! Nä nu ska jag fixa till mig lite och sedan se vad dagen har att erbjuda! Hade tänkt svara på frågestunden snart så ställ alla frågor nu när ni har chansen! Ni hittar den HÄR

Drömresemål

2014-06-25 @ 18:59:00
Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()
 
Hawaii - Ett av ställena jag bara måste åka till innan jag dör är Hawaii och detta på grund av många anledningar. För de första så tillhör det USA, landet jag alltid velat åka till. Så om jag nån gång ska dit, varför inte Hawaii? Sen känns det verkligen som en punkt på min "bucket list" att lära mig surfa (eller iallafall försöka) och Hawaii känns som den rätta platsen att göra detta på! Dessutom är ön otroligt fin att bara kolla på!
 
Karibien - Karibien känns också som en plats jag bara måste åka till innan jag dör. Det första jag tänker på är vita stränder med kristallklart vatten och palmträd i mängder och bara det är ju ett paradis! Nä, hit ska jag definitivt resa någon gång i livet!
 
Bora Bora - När vi ändå är inne på exotiska resemål får vi inte glömma Bora Bora. Bara tanken på de små trähusen över vattnet får mig att vilja fly landet haha! Ett riktigt drömresemål verkligen. Här snackar vi verkligen turkost klart vatten och kritvita sandstränder så långt ögat kan nå. Vill verkligen dit och uppleva det med egna ögon!

tre bra just nu

2014-06-25 @ 14:48:00
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
 

25 | 06 | 14

2014-06-25 @ 14:25:46
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
Valde att spendera natten hos Alice och kom hem rätt så nyligen! Har tagit mig en dusch och fått i mig lite mat och nu känner jag mig bara helt slut. Talas tydligen om att göra om allt idag men jag får se om jag hänger på eller inte. Är så fruktansvärt sötsugen så kanske sticker till ica och köper något gott för att sedan sätta på en film att sova till! Låter perfekt i mina öron! Har sån lust att klicka hem en sak också men är osäker på om den hinner komma innan jag åker.. åh ångest.. 

4 snygga

2014-06-24 @ 16:17:00
Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()
HÄR | HÄR | HÄR | HÄR
Dööör för båda jumpsuitsen! De får gärna befinna sig i min garderob snarast! Båda under 115:- också, grymt kap! Får bli nästa inköp helt enkelt! Glöm inte av frågestunden HÄR

Planer för dagen

2014-06-24 @ 14:27:56
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
Hej på er! Superfint väder ute idag, riktigt varmt och skönt så ska ta och utnyttja det genom att sola lite! Sedan blir det väl en snabb dusch och slarvig sminkning innan det bär av mot lite förberedelser inför festligheterna som det lutar mot ikväll! Så är som vanligt lite smått stressad haha, skräll? 

RSS 2.0