wanties

2013-08-31 @ 18:08:03
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()
 
wanties
 
 
Slängde ihop ett collage lite snabbt! Är helt såld på dessa "omlottblusar". Hur snyggt och stilrent som helst, ska införskaffa ett par snarast! 

Världens bästa mamma

2013-08-31 @ 17:32:39
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
Detta kom mamma hem med från Stockholm igår! Luktar hur gott som helst verkligen, tips tips tips! Är ledsen för gårdagens uppdatering och det finns egentligen inte så mycket att säga om just gårdagen. Planerna gick i stupet och slutade med kalla händer och fötter! Hade planer med tjejerna ikväll men känner att jag inte riktigt orkar det, tror att jag håller på att bli sjuk faktiskt. 

att föreviga någonting

2013-08-29 @ 16:55:22
Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()
Något litet och betydelsefullt på sidan av handleden eller revbenen, nacken, insidan av överarmen eller axeln. Åh vad snyggt det är. En vacker dag så smäller det.

Tiden går alldeles för fort men egentligen vill vi bara att den ska gå lite fortare

2013-08-29 @ 16:32:52
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()
 Hej på er! Hade första riktiga schemalagda skoldagen idag, känns som att de kommer bli riktigt bra faktiskt! Har lite småplaner nu till helgen men får se om det verkligen blir av. Pratas redan om klassfester och paintball här framöver haha, hur roligt som helst! Tror dock faktiskt att jag måste skippa träningen idag, har jättemycket att göra här hemma och så funderar jag starkt på en färgbombskur! Mahogny blir det!

Q/A

2013-08-29 @ 16:19:48
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()
 
Katarina

Hej 
Vart har du köpt denna fjärrkontrollen? Funkar den för alla Canon Kameror?

Svar; Hej! Jag köpte min på siba, är ganska säker på att det finns på elgiganten också. Man får fråga i kassan efter dom! Den jag har kostade 150:- och kommer från märket Andersson och den är jag jättenöjd med! Vad jag har förstått så är den kompatibel med följande CANON-kameror (finns en för nikon också men det är inte alls mitt område).

5D mark II
7D
60D
300D
350D
400D
500D
550D
600D

 


Svar angående gymnasiet

2013-08-29 @ 07:41:32
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Godmorgon! Står och väntar på bussen så jag tänkte att jag kunde skiva svaret på frågan jag fick igår! Den handlade alltså om vad jag tycker om linjen jag börjat på, lärarna, skolan, klassen osv!

För er som inte vet så har jag alltså börjat ekonomiprogrammet på magnus åberg! Om jag ska vara ärlig så var jag jätteosäker på allt första dagen. Det var inte många jag kände i klassen, jag hatade skolan och ville ärligt talat därifrån hela dagen. Alla mina tjejkompisar hamnade i den andra klassen och jag ville byta till deras klass. Som tur var så berodde det mycket på att det var just första dagen. Det släppte direkt andra dagen, började umgås med personer jag aldrig träffat förut, vann den första utmaningen osv. Nu så tycker jag att linjen verkar toppen och klassen är hur skön som helst! Skulle inte byta för allt i världen! Lärarna och skolan tycker jag också verkar jättebra så jag har faktiskt ingenting att klaga på egentligen! Är jättenöjd med mitt val!
Hoppas du fick svar på din fråga, annars är det bara att fråga igen!


stress

2013-08-28 @ 20:04:37
Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()
Hej fina ni! Har haft en superstressig dag idag och känner bara för att lägga mig ner och dö just nu. Hann precis till träningen förrut och kom hem för en stund sedan! Jättekul att ni ställer frågor förresten så fortsätt med det! Börjar 08.15 imorgon så ska inte va uppe allt för länge idag. Hoppas ni har haft en toppendag iallafall!

Q/A

2013-08-28 @ 19:57:03
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
Anonym Om: Just nu; Göteborg
Hej Jennifer! Skulle bli jätteglad om du kunde göra ett inlägg om hur det är på gymnasiet! Om du är nöjd med linjen du valt, lärarna klassen osv. Skulle vara jättekul att få höra vad du tycker:) svara gärna så snabbt som möjligt! 
Kram
 
Svar; Absolut kan jag göra det! Håll utkik under morgondagen så lovar jag att det kommer upp!

Just nu; Göteborg

2013-08-27 @ 16:45:33
Permalink Allmänt Kommentarer (12) Trackbacks ()


The walls kept tumbling down in the city that we love

2013-08-27 @ 09:51:18
Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()
Godmorgon! Ställde väckarklockan på halv 10 men lyckades vakna och gå upp runt 8 tiden. Typiskt mig. Har kikat runt på lite hemsidor hela morgonen och funderar på att klicka hem en väska från H&M! Om jag inte hittar den i Göteborg så gör jag nog det ikväll. Som planerna ser ut just nu kommer snart ett nytt objektiv flytta hem till kameraväskan. Ett 50mm f/1.8 lutar det mot, mycket mer ljusstarkt och med fast zoom. Många som är nöjda med det objektivet vad jag har förstått, väldigt prisvärt också då det landar strax under 1000-lappen! 
Om någon av er har objektivet skriv gärna vad ni tycker om det!
 

Daily inspiration

2013-08-26 @ 22:22:02
Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()
Stack iväg på ett relativt spontant spinningpass med Josse runt 6 tiden! Har helt glömt av hur roligt det är och sen så är det ju grym konditionsträning också. Imorgon börjar jag klockan 1, men sticker nog till skolan runt 12 tiden för att förbereda det sista inför presentationen. Efter skolan sticker jag sen som sagt till Göteborg en snabbis, så det blir väll ingen update förrän framåt kvällen skulle jag tro! Ha en grym dag imorgon!

Dagar som dessa

2013-08-26 @ 14:50:14
Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()
 
Slutade jättetidigt idag, vilket jag i och för sig gjort alla dagar haha. Riktigt härligt iallafall, fick bara en uppgift idag som ska redovisas imorgon, men den var busenkel. Ska förmodligen till götet imorgon direkt efter skolan för att köpa ett par jeans som jag letat efter i år och dar! Fick även mitt lönebesked idag och det visade sig att jag tjänat mer än vad jag trodde så humöret är på topp!

Alla kan få dig men ingen kan ha dig

2013-08-25 @ 21:48:49
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ingen vidare update nu i helgen. Har inte alls varit på humör på grund av ett flertal olika saker så jag har inte orkat göra speciellt mycket. Men ska försöka lämna det bakom mig nu inför denna veckan då mycket står på schemat! Inte bara det att det är första hela skolveckan, utan en trip till Göteborg är inplanerad samt en tur till Liseberg i slutet av veckan! Det ser vi fram emot!


människor gör dig illa om dom kan

2013-08-24 @ 13:38:52
Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()
//instagram @janssonjennifer//
Hej på er! Blev som sagt lite festligheter igår kväll, hur lyckat som helst verkligen! Hade jättekul trots lite småbråk och tårar. Har inga planer för idag, inte för helgen heller för den delen. Kanske blir en myskväll hemma om inget oväntat händer ikväll!

3 months

2013-08-22 @ 17:57:00
Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()
Hej på er! Ska sticka till gymmet om en stund. Ser faktiskt fram imot att träna där för första gången på 3 månader! Tiden har ju inte funnits där i sommar på grund av jobb och resor. Jag har lovat mig själv att träna ordentligt, äta ordentligt och allt som hör till i 3 månader. Så i december någon gång kommer jag (på något sätt) se skillnad om allt går rätt till. Jag är så grym på att påbörja saker men värdelös på att avsluta och jag vill kunna säga att jag faktiskt genomfört någonting! Så detta ser jag verkligen fram imot!

RSS 2.0