Väskan

2013-09-21 @ 18:38:00
Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()
 
Gick till jätten och hämtade mitt paket igår efter en lång fika med fina tjejer på standgatan! Min efterlängtade väska låg i och den kommer att bli toppen som vardagsväska att ha till skolan!

30 saker jag älskar

2013-09-19 @ 16:21:25
Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()
Sommaren
Värme
Kramar
När man lyssnar på en bra låt för första gången
Annanas
Långa sms
Träningsvärk
Alla mina vänner
Nya kläder
Inredning
 
 
Utlandsresor
Skidresor
Min familj
Träffa nya människor som man verkligen klickar med
Nyårsafton
Stjärnor och universum
Varm choklad
Vintern
Musik
När man känner att man gjort någonting bra
 
 
Nya kläder
Att sova tillsammans med någon
Ätardagar
Att se och känna resultat av träningen
Att bli motiverad
Att skriva
Snowboarding
När någon säger "jag saknar dig"
Mina urban skor!!!
Fredagar
 
 
 

Hope that you fall in love and it hurts so bad

2013-09-19 @ 15:24:16
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
HEJ DÄR! Har haft en relativt bra dag idag, känns som att allt som tyngt mig i flera veckor nu äntligen har släppt och det går inte att beskriva den känslan! Dessutom lutar det mot klassfest i helgen med båda ekonomiklasserna vilket kommer bli hur kul som helst! Funderar på att inte träna överhuvudtaget idag och bara njuta av den glädje jag känner idag (skämt åsido)!! Ska iallafall möta upp tjejerna på strand lite senare för lite girltalk!

True

2013-09-16 @ 16:30:00
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
Ni har säkert redan hört det och sett det överallt på facebook, instagram, bussgrannens telefon osv men för er som missat! Aviciis nya album! Typiska exempel på låtar som man behöver lyssna på flera gånger innan man verkligen börjar gilla dom, nu spelas hans album i högtalarna hela tidenNi hittar det här under!


Pain is temporary

2013-09-12 @ 16:52:47
Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()
Hejsan! Har legat i sängen enda sen jag kom hem. Känner mig inte 100% frisk och har ingen ork till något samt träningsvärk i hela kroppen. Min mobil åkte i backen i förra veckan och sprack vilket är något som jag stör mig på grovt nu i efterhand. Känns som att inget går min väg just nu hahaha men sånna dagar har man! Ska iallafall iväg på ett spinningpass (veckans cardio) och sedan innebandyträning direkt efter! Ska försöka bestämma mig för om jag fortsätter med innebandyn efter denna träningen också.
 
Länkar min träningslista på spotify! Gå gärna in och subscriba, den kommer garanterat att ge dig ork till de sista repsen eller sista sprinten! "Pain is temporary"
 

Svar; ang min träning

2013-09-11 @ 20:05:00
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()
Lina Om: New in; Scorett
Hur ofta gymmar du och hur ser ditt träningsschema ut? Vad är målet med din träning?
 


Hej Lina! Mitt träningsschema har jag försökt att sammanfatta nedanför! Ibland försvinner något pass och ibland lägger jag till ett par på helger till exempel, men för det mesta ser det ut såhär och innehåller då 2-3 "rena" styrkepass och 1 konditionspass samt 3 innebandyträningar.
 
Måndag; Innebandy, styrketräning (Rumpa/rygg)
Tisdag: Styrketräning (Mage/bröst)
Onsdag: Innebandy, ev styrketräning (Armar/rumpa) innan skolan)
Torsdag: Innebandy, cardio
Fredag: Styrketräning
 
 
Målet eller målen med min träning är att i första hand bli starkare, smalare och hälsosammare. Träning utgör en stor del utav en hälsosam livsstil och det är framför allt det som jag försöker uppnå! Gå ner ett par kilo i vikt, tona musklerna och krympa ett par centimeter kring benen och midjan är också påverkande faktorer men det är inte det som jag prioriterar. En hälsosam livsstil är som sagt det jag eftersträvar och runt jul/nyår kommer mina resultat förmodligen att synas! Sen är det alltid roligt om man på traven blir någon slags inspiration för de som vill men inte riktigt kommer igång med sin träning (nu hoppas jag på alldeles för mycket men man kan alltid drömma)! Hoppas du fick svar på din fråga!
 
 
 
 
 

Schemat för ikväll

2013-09-11 @ 16:12:29
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
Hej på er! Kom hem från skolan för cirkus en timme sedan och tänkte sätta mig och plugga lite! Innebandy står på schemat ikväll men jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska dit eller inte. Har blivit väldigt osäker  nu på senaste tiden om jag vill fortsätta eller inte! Känns som att det tar upp alldeles för mycket tid, speciellt nu med damlaget också.. Men vi får väll se hur det slutar! Hoppas ni har haft en bra dag!

Everything that kills me makes me feel alive

2013-09-11 @ 16:05:00
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
Tänkte tipsa er om en grym låt som spelas i högtalarne/hörlurarna all the time just nu!
 

New in; Scorett

2013-09-10 @ 16:21:00
Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()
Senaste tillskotten i (sko) garderoben! Hade egentligen siktat in mig på den gamla kollektionen från Urban projekt men det slutade med den nya iallafall! Är hur nöjd som helst och har nog aldrig haft skönare skor! Blir dina på Scorett för 1400:-!
 
Edit; Ni får jättegärna fråga någonting eller tipsa om sånt jag kan blogga om! Det kan handla om träning, mig, osv!

When you feel like giving up, think about all those bitches and negative people you have to prove wrong

2013-09-10 @ 15:31:00
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()
Ber om ursäkt för de tråkiga bilderna! De är mycket för min egen skull som det blir mycket träningsbilder och sånt, de får motivationen att stanna kvar! Hade iallafall en helt okej skoldag, glömde dock allt i skolan så jag kan inte plugga något idag. Istället blir det träning lite senare! Mage och bröst står på schemat idag!

Underbara måndag

2013-09-09 @ 15:42:51
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()
Hej på er! Hade sovmorgon idag och sedan 3 lektioner (som vi har varje måndag) så jag klagar verkligen inte! Har innebandy träning ikväll och innan det blir det ett pass på gymmet. Ser verkligen fram emot det då jag inte varit där på ett tag nu! Ska komma igång med styrkepassen på riktigt denna veckan har jag tänkt. Köpte mig ett par nya skor i helgen också som visar er senare eller imorgon!

Dagen i bilder; Gbg med mammi

2013-09-07 @ 17:08:08
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hard work work

2013-09-04 @ 18:57:54
Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hej på er! Åkte direkt till den nya thai-sushi restaurangen som öppnat på överby efter skolan med ett härligt gäng tjejer! Hur gott och härligt som helst med lite "catch-up" sådär efter skolan!
Ska iväg på träning klockan 20:00 så just nu håller jag på att packa lite inför det. Tror att jag håller på att bli sjuk också så ska ta det rätt lugnt nu framöver och fokusera på kosten istället (som jag förövrigt slarvat grovt med)


Bättre än vad jag hade kunnat drömma om

2013-09-02 @ 16:26:34
Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()
    
hej på er! Klickade hem väskan jag pratade om trots allt och ni ser den ovan! Kommer bli en toppen vardagsväska att ha till skolan och så vidare. Fick den dessutom mycket billigare än vad jag hade kunnat drömma om så nu är det bara att vänta tills den dyker upp! Ska så som det ser ut nu träna senare och försöker bestämma mig för om jag orkar 3 timmar eller inte, kanske sparar det till torsdag!

Bekännelser

2013-09-02 @ 09:15:30
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()
Jag hatar att betala kontant och få växel tilllbaka för oftast står det folk bakom och då blir jag jättestressad och hinner jag inte sortera ner mynt och sedlar för sig så jag bara trycker ner allt. Därför ser det ut som ett bombnedslag i min plånbok jämt och ständigt.
 
jag är ett riktigt kontrollfreak och är beroende utav att ha koll på allt och alla. Jag hatar att bli siste man att få reda på någonting och jag hatar att inte veta vart man ska till exempel. Tror att det handlar mycket om att jag vill känna mig säker och vara förberedd på allt.
 
Jag har haft enorma problem med min självkänsla och självförtroende i flera års tid. Det var mycket som bidrog till det och effekterna blev då att jag gärna höll mig undan, var för mig själv och var väldigt blyg när jag träffade nya människor. Då det var som värst kunde jag inte ens kolla folk i ögonen och de var även då jag sökte hjälp! Nu har det gått ungefär 1,5 år sedan dess och min självkänsla har blivit så mycket bättre. Har blivit en helt annan person nästan och är motsatsen till det jag en gång var.
 
Jag är jätteintresserad av rymden och universum. Kan ligga i timmar under en klar natthimmel och bara kolla på stjärnorna för jag tycker att det är så satans fint och fascinerande.
 
 

RSS 2.0